NIRAS søker VDC-rådgiver som vil forme fremtiden

NIRAS I Stavanger trenger flere dyktige folk med kompetanse innenfor VDC. Som del av vår VDC-avdeling i Stavanger vil du være med på å påvirke måten byggebransjen jobber på, og pushe grensene for hvordan vi tar i bruk teknologi for å effektivisere hele næringskjeden.

Kraftværk AS fusjonerer 01.01.18 med NIRAS Norge. NIRAS er et internasjonalt, tverrfaglig konsulentselskap med 2100 ansatte fordelt på kontorer i Europa, Asia og Afrika. Den norske delen av NIRAS er i stor utvikling og vi har for tiden kontorer i Oslo, Drammen og Stavanger. I Stavanger har vi avdelinger for Arkitektur, Konstruksjon, PA, VDC, Energi, Miljø og MEP.

VDC som gjennomføringsmetode mener vi er løsningen for fremtidens bygg, og med høyere fokus på digitalisering, automatisering og visualisering av prosjekter vil vi bidra til lavere totalkostnader og bygg av høyere kvalitet.

Brenner du for å hele tiden å være i front? Synes du det er på tide at vi jobber mer digitalt, og ser du store forbedringspotensialer med måten prosjekter gjennomføres på i dag?

Med utgangspunkt i “The next generation consultancy - building future societies” bygger vi NIRAS videre i Norge. Vi tar utgangspunkt i dagens måte å bygge organisasjon, og bygger kultur for fremtiden. Der andre må bruke tid på omstilling, ligger vi allerede i front. Miljø, bærekraft, digitalisering og slanke prosesser er utgangspunktet vårt.

Vi trenger nye medarbeidere til å ta del i våre nåværende prosjekter, og samtidig videreutvikle vår posisjon som ledende rådgiver i bransjen innen VDC. Til vårt kontor i Stavanger søker vi én ansatt til området innenfor Virtual Design and Construction.

Våre oppdragsgivere er private byggherrer, totalentreprenører, andre rådgivere, leverandører og mindre entreprenører. Våre arbeidsoppgaver dekker hele næringskjeden i digitaliseringen, alt fra overordnet strategisk rådgivning til byggherre, til utvikling av BIM-bibliotek for leverandører og produsenter.

Du vil få en betydelig rolle i vår strategiske oppbygning av nye markeder i Norge og internasjonalt. Dine primære oppgaver vil ligge innenfor BIM; herunder utvikling (bla. VR, genetisk optimalisering, parametrisk design) og koordinering. Som del av vårt team vil arbeidsoppgaver også omhandle rådgivning til prosjekter om VDC-metoden, så erfaring og kjennskap til dette er en forutsetning. Det vil være viktig at du er både lagspiller og individualist på samme tid, slik at våre felles strategier og mål også bærer individuelle preg men med en høy grad av selvstyring og -motivasjon.

Vi ser for oss at den ideelle kandidat kan kjenne seg igjen i dette:

  • Du er VDC-sertifisert, eller har erfaring med gjennomføring av prosjekter etter VDC-metoden.
  • Du har bred erfaring innenfor BIM, fortrinnsvis superbruker i ett eller flere BIM-programmer.
  • Du har solid IT-kunnskap med fokus på systemer, arkitektur og integrasjon.
  • Du snakker og skriver både norsk og engelsk flytende.
  • Når strategien først er lagt, skaper du selv din egen arbeidsdag.

Vi legger videre vekt på følgende personlige egenskaper:

  • Har mange idéer og tenker kreativt, med evne til å bidra med nye løsningsforslag innfor gitte rammer.
  • Overblikk, selvstendighet og ansvarsfølelse.
  • Omgjengelig og med god situasjonsforståelse og evne til å forstå andre kulturer.
  • Gode samarbeidsevner med forståelse for å søke sparring.
  • Engasjement og interesse for å levere et godt produkt hver gang.

Bli en del av et sterkt team

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en av Skandinavias ledende rådgivende ingeniørvirksomheter, med kontorer i over 25 land. Organisasjonen er preget av et velfungerende og utviklende arbeidsmiljø med stor faglig stolthet. Vi legger vekt på åpen og ærlig kommunikasjon og evnen til å samarbeide både i og på tvers av avdelinger og fagområder. Du blir en del av et engasjert team, som jobber i et trivelig og sosialt miljø, og som legger stor vekt på faglighet, samt kontinuerlig utvikling av vår virksomhet.  

Software vi bruker i vårt virke er bla. Revit, Solibri Model Checker, Navisworks, Synchro, SimpleBIM, Iris Prospect, Autodesk Live, Dynamo, ISY Calcus.
På sikt vil også ta i bruk Autdesk Stingray og mindre softwares som vil effektivisere genetisk optimalisering og parametrisk design.

Du får:

En spennende stilling i et dynamisk og faglig kompetent VDC-miljø.
Gode muligheter for personlig og faglig utvikling hos en av landets ledende aktører innenfor VDC.

Høy grad av frihet under ansvar.

Et inspirerende samarbeid med dyktige kollegaer i et tverrfaglig arbeidsmiljø.

Gode forsikringsordninger, inkl. helseforsikring.

Lønn etter kvalifikasjoner.

Kontakt:

Vil du vite mer om jobben og NIRAS er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Johnny Sætre på e- post:


johnny.saetre@kraftvark.no


Søknaden med CV og eventuelle referanser sendes løpende til samme adresse.

Ansettelsetidspunkt: Snarest grunnet stor etterspørsel etter vår kompetanse.

NIRAS is one of the largest engineering consultancies in Denmark, with competences in a wide range of disciplines. Our 1400 employees deliver consultancy services in the following areas: building, public utilities, environment, climate and energy, infrastructure, planning and ecomomics. NIRAS has 14 offices in Denmark; daughter-companies in 10 countries; and departments in Poland, Estonia, Finland, Sweden, and the Ukraine.