Om NIRAS

NIRAS’ fundament i Norge

NIRAS, som i Norge består av rådgivende kontorer i Oslo, Drammen og Stavanger, er en skandinavisk rådgivningsvirksomhet med 38 kontorer i 26 land i Europa, Asia og Afrika, som har spesialistkompetanse innen ingeniøroppgaver og profesjonelle tjenester. Hovedkontoret ligger i Allerød, 30 km nord for København i Danmark.

NIRAS tilbyr ingeniørarbeid, planlegging, prosjektstyring og andre tjenester innen alle aspekter av bygg. Vi retter oss mot tradisjonelle byggeprosjekter som jernbane, havneanlegg, komplekse bygg som store sykehus, samt prosjekter innen miljø, klima og energi – tradisjonell energi så vel som grønn energi – og utviklingsbistand.

De fleste av våre over 1400 ansatte er høyt utdannede spesialister, som blant annet ingeniører, antropologer, økonomer, arkitekter og ledelseskonsulenter.

Sammenheng og trygghet

Som kunde hos NIRAS vil du alltid få en opplevelse av sammenheng og trygghet i prosjektet. Enten tjenestene leveres av våre norske medarbeidere i Oslo, Drammen eller Stavanger, eller fra et av våre andre kontorer, kan du føle deg trygg på at du får en optimal kundeopplevelse, hvor vi fokuserer på din situasjon og dine behov. Du vil oppleve at du har en stor organisasjon i ryggen, som tenker helhetlig, og har teamarbeid i genene.

NIRAS company profile

Last ned Company profile - en kort presentasjon av NIRAS

Følg oss på Linkedin

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!