Våre verdier

Vi lytter – Vi lærer – Vi leverer

NIRAS er en virksomhet basert på sterke felles verdier. Vi har i mange år brukt følgende tre utsagn til å kommunisere verdiene: Vi lytter – Vi lærer – Vi leverer.

Disse verdiene er avgjørende i arbeidet vi gjør, innenfor vår egen organisasjon og for at kundene skal oppfatte oss som en pålitelig, utfordrende og kvalifisert sparringspartner og rådgiver.

Disse verdiene gjør oss stolte over hvem vi er fordi de uttrykker de faglige ambisjonene våre på en ærlig, upretensiøs og seriøs måte som gjennomsyrer hele vår holdning og tilnærming til prosjekter og kunder. Kort sagt: Disse verdiene er en fellesnevner for hvordan vi i NIRAS jobber, tenker og handler.

Vi lytter

Vi lytter innebærer at vi alltid tar utgangspunkt i kundens behov og gjør en innsats for å identifisere kundens spesifikke problemer, utfordringer og visjoner.

Vi lærer

Vi lærer innebærer at vi er åpne og alltid etterstreber tett dialog med kunden. Vi leverer ikke bare ferdige løsninger, vi jobber kontinuerlig for å forbedre og utvikle våre egne metoder, verktøy og tekniske løsninger.

Vi leverer

Vi leverer innebærer at vi etterstreber å skape funksjonelle løsninger og levere dem i tide og til avtalt pris. Våre løsninger er ikke bare effektive, de gir kunden høyest mulig verdi. Det betyr at vi foretar en bevisst vurdering av det tekniske potensialet i en bred kontekst, og at vi gjennomfører en helhetlig evaluering av prosjektet når det gjelder økonomisk og miljømessig bærekraft og annen innvirkning på omgivelsene. 
 

KONTAKTPERSONER

Janne Aas-JakobsenTullins gate, OsloT: +47 902 06 307E: Send E-mail
Eivind Bøe DrammenT: +47 95 05 75 65E: Send E-mail

Ytterligere kontaktinformasjon

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!