Prosjekter og referanser

Utvikling av arbeidsplasser, restauranter, bykjerner og kjøpesentre som skaper arbeidsglede, handlelyst, trygghet og et sikkert miljø. Vurdering av miljøpåvirkning på land og i vann.

Å forbedre produktivitet, øke konkurransekraft og skape varige strategier i utviklingsland. Dette sammenfatter det brede spekteret av våre konsulenttjenester. Med strategisk rådgivning, byggherrerådgivning, prosjektledelse, miljøteknisk og juridisk ekspertise m.m. hjelper vi kundene våre å oppfylle menneskers forventninger om en bedre tilværelse, langt inn i fremtiden.

Vi fokuserer på å skape varig lønnsomhet i hver oppgave gjennom våre konsulenttjenester innenfor eiendom, lokaler, institusjoner, miljø og klima. Vi har også et sterkt engasjement i internasjonalt utviklingsarbeid, hvor vi bidrar med kompetanse, tiltak og arbeid for en bedre verden.

Hvert år er NIRAS involvert i tusenvis av prosjekter verden over. Her er et lite utvalg av referanser, eksempler på prosjekter og resultater vi har oppnådd på vegne av våre kunder.

Se eksempler på NIRAS’ prosjekter og referanser i Danmark her

Se eksempler på NIRAS’ prosjekter og referanser i Sverige her

Se eksempler på NIRAS’ prosjekter og referanser internasjonalt her

Miljø

Miljø-prosjekter NIRAS har gjennomført for ...

Energi

Energirelaterte prosjekter NIRAS har gjennomført for kunder ...

BREEAM-NOR

BREEAM-NOR-prosjekter NIRAS har gjennomført for kunder ...

Bygge- og prosjektledelse

Byggeprosjekter NIRAS har gjennomført for ...
© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!