Prosjektutvikling og kalkylearbeid

En god start på prosjektet

Prosjektutvikling er en planleggingsprosess som bygger på behov og budsjetter. Bearbeidelse av disse to faktorene kan utrykkes som en prosjektutvikling, der man analyserer alle ytre muligheter og risiki før man begynner på prosjekteringen av det endelige byggverk. Sammen med budsjettarbeidet, er dette en viktig prosess for et vellykket prosjekt.

Når behovet for å gjennomføre et byggeprosjekt har oppstått, vil økonomien som oftest være den innsatsfaktor som setter rammene for hvor omfattende prosjektet skal bli. Har man klare prosjektmål, har vi den kompetansen som skal til for å kunne budsjettere eventuelle alternative løsninger og materialvalg for å oppnå disse. Urealistiske målsettinger medfører som regel bortkastet tid og unødvendig ressursbruk.

Med en god dialog med oppdragsgiver om målsettinger (behov, krav og forventninger), vil vi kunne utarbeide et beslutningsgrunnlag som gir riktige veivalg til målet.

Kontaktinfo

Terje Inglingstad
Terje InglingstadBryn, OsloT: +47 22 06 65 00E: Send E-mail
Tor Eigil Robertson
Tor-Eigil RobertsenAmmerud, OsloT: +47 90 58 69 70E: Send E-mail

Ytterligere kontaktinformasjon

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!