Gis, geodata og automasjon

Løsninger som danner grunnlaget for kvalifiserte beslutninger

NIRAS dekker hele geodataverdikjeden, fra innsamling av data til løsninger som danner grunnlaget for kvalifiserte beslutninger.

Kartproduksjon, dataprosessering og digitalisering er tjenester, som i samspill med våre løsninger innen web-, forsynings- og tele-GIS gjør NIRAS til en av de fremste aktørene på det skandinaviske kart- og GIS-markedet.

Vi har 80 dyktige og engasjerte medarbeidere som produserer data, utvikler systemer og yter konsulentbistand innenfor GIS, geodata og SRO.

Tjenestene våre tar utgangspunkt i kundenes behov, og omfatter alt fra små spesialiserte oppdrag til utvikling av store, komplekse systemer. Gjennom tett dialog med kunden strekker vi oss for å yte de beste tjenestene. Vår mangeårige erfaring kommer fra oppdrag for i hovedsak offentlige myndigheter og for tele- og forsyningssektoren.

Sammen med resten av NIRAS har vi ekspertise og tverrfaglig kompetanse som gjør oss i stand til å favne de mange fasettene i komplekse prosjekter.

Kontaktinfo

Eivind Bøe
Eivind Bøe DrammenT: +47 95 05 75 65E: Send E-mail

Ytterligere kontaktinformasjon

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!