Infrastruktur

Spesialistkompetanse som får samfunnet til å gå rundt

Vi tilbyr rådgivning i forbindelse med prosjekter innen geoteknikk, lufthavner, broer, kyst- og havneanlegg, baner, trafikk og vei – alt som kreves for en velfungerende infrastuktur i det moderne samfunnet.

Står du overfor utfordringer i et anleggsprosjekt som krever dyp innsikt i ett eller flere fagområder, kan våre spesialister hjelpe deg å gjennomføre prosjeket.

Vår rådgivning kjennetegnes av faglig dyktighet, erfaring og mot til å gå nye veier. Det sørger for at du får de beste løsningene, enten det gjelder teknikk, økonomi, miljø eller stramme tidsplaner.

Vårt viktigste mål er at prosjektet ditt realiseres på best mulig måte. Det gjøres ved å forene tverrfaglig kunnskap med fleksibilitet og lydhør dialog.

Med denne tilnærmingen finner vi løsninger i mange prosjekter i inn- og utland. Det gir oss ny kunnskap som gjør det mulig å utvide vårt virkefelt og erfaringsgrunnlag.

Kontaktinfo

Kjell Nykmark
Kjell NykmarkAmmerud, OsloT: +47 90 12 56 32E: Send E-mail
Carsten Heine LundSenior Vice President InfrastructureAllerødT: +45 4810 4368E: Send E-mail

Ytterligere kontaktinformasjon

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!