Miljø

Spesialisert miljørådgivning, tverrfaglig tenking og innovasjon

Miljø er et viktig samfunnsanliggende, og det finnes mange interessenter med forskjellige mål og utgangspunkter. Ofte kreves samarbeid mellom mange fagområder for å finne den beste løsningen. Vi bruker kunnskap vi løpende tilegner oss og anser hver oppgave som spesiell, og sørger derfor for løpende utvikling og innovasjon i arbeidet vårt.

NIRAS’ rådgivning er basert på kunnskap, kompentanse og objektivitiet, ikke meninger eller forhåndsoppfatninger. Denne innfallsvinkelen har gitt NIRAS et profesjonelt omdømme vi er stolte av.

300 eksperter hjelper alle kundegrupper

NIRAS har mer enn 300 eksperter innen miljøfeltet. Vi kan hjelpe deg med alle oppgaver hvor miljø er en faktor. Enten det er innendørs – i private hjem, i offentlige bygninger eller hos virksomheter. Eller utendørs – i byer, i naturen, på land eller i vann.

Vi bistår alle kundegrupper, private, institusjonelle og offentlige, med en objektiv, seriøs og økonomisk optimal miljørådgivning innenfor avtalte rammer og kriterier.

En av de største og mest allsidige miljørådgiverne

NIRAS er med i alle faser når vi finner løsninger på våre kunders miljøutfordringer. Vi har over tid bidratt til å sikre bedre miljøforhold i store deler av verden – og det er vi stolte av. Tverrfaglig tenkning, dyktighet og innovasjon i vår tilnærming, har gjort oss til en av Nord-Europas største og mest allsidige rågivere innen miljøfeltet. 

Kontaktinfo

Eivind Bøe
Eivind Bøe DrammenT: +47 95 05 75 65E: Send E-mail

Ytterligere kontaktinformasjon

© NIRAS - Bachetomta næringspark - Lierstranda - 3400 LIER og ipark Innovasjonspark Stavanger - Prof. Olav Hanssens vei 7a - 4021 Stavanger

Udfyld et kort spørgeskema om Niras' hjemmeside
Deltag i lodtrækningen om 10x2 biografbilletter

Vi bruker cookies for å sikre at du får best mulig opplevelse på nettstedet vår. LES MER OK!