Jernbanestasjonen i Moss blir byens nye landemerke ved vannet

Moss stasjon gjennomgår en totalforvandling de neste årene i forbindelse med Bane NOR’s milliardprosjekt med å bygge ti kilometer dobbeltspor fra Sandbukta i nord til Såstad i sør.

Nyhet

Nytt jernbaneprosjekt i Norge: Tiltak for godstrafikk på Dovrebanen

NIRAS har nettopp vunnet et rådgivningsoppdrag i Norge vedrørende jernbaneprosjektet ”Tiltak for godstrafikk på Dovrebanen” for Bane NOR.

Nyhet

NIRAS oppretter ny felles skandinavisk forretningsenhet for jernbaner

Det danske konsulentselskapet NIRAS har opprettet en ny felles skandinavisk enhet for jernbaner. Den nye enheten er oppretet som følge av, at Niras har fått stadig flere oppgaver på store prosjekter i Norge og Sverige de siste årene.

Nyhet

NIRAS signerer ny kontrakt for AT Krossen-Sira prosjektet med Nettpartner

NIRAS skal være en del av 200 MNOK prosjektet AT Krossen-Sira, som vil bli utført på Sørlandsbanen fra Moi via Audnedal til Krossen.

Traffic sign on highway
Prosjekt

NIRAS er med på prosjektering av ny E16 Eggemoen - Olum

Prosjektet omfatter utarbeidelse av konkurransegrunnlag for bygging av ca. 12,5 km tofeltsveg, inkludert to store bruer over Randsdelva og Svenådalen på hhv. 560 m og 400 m lengde.

David Myrhaug (DMY)
Møt en ansatt

Lager 3D-modeller til fremtidens regnhendelser

David Myrhaug jobber med 3D-modeller som bygger broer på flere måter. Med modellene bidrar David til å forbinde ulike fagdisipliner.

Rådgivende ingeniører

NIRAS er blant Skandinavias ledende
rådgivende ingeniørvirksomheter.

Med et bredt spekter av kompetanse innen prosessteknikk, industri og bygging av energi, miljø, vann og forsyning til infrastruktur, bistand og byplanlegging, bidrar NIRAS til løsninger på et stort antall store samfunnsmessige utfordringer.