Bli en del av AlfaNordic Academy

Alfanordic Academy 01337

Som trainee eller graduate i AlfaNordic Academy får du en pangstart på karrieren i farmasibransjen og blir rustet til å løse utfordringer i biovitenskapsbransjen.

Brenner du for bioteknologi, biovitenskap og ledelse? Som graduate eller trainee i AlfaNordic Academy får du et innblikk i biovitenskaps- og farmasibransjen og pangstarter karrieren din som spesialist, produksjonsarbeider eller prosjektleder.

Graduateforløb

Pharma Academy er et toårig graduateprogram for deg som er nyutdannet, ambisiøs og drømmer om en karriere i et ledende farmasøytisk selskap.

Som graduate blir du ansatt i AlfaNordic for en periode på to år, men blir sendt ut som juniorkonsulent for å jobbe i en rekke av Skandinavias ledende selskaper innen farmasi og biovitenskap. I løpet av de to årene vil oppleve en kombinasjon av jobb, videreutdanning og coaching.

Etter graduateprogrammet kan du enten bli fast ansatt i et farmasøytisk selskap i to år eller bli ansatt som konsulent i AlfaNordic for en periode på to år.

Pharma Academy tar inn nyutdannede én gang i året med oppstart på høsten.

Les mer om graduateprogrammet og hvordan du søker

Traineeprogram

Life Science Academy er et ni måneders traineeprogram som gir deg raskere tilgang til biovitenskapsbransjen.

Du vil få intensiv opplæring, veiledning fra spesialister og mentorer og bli godt rustet for bransjen. Som trainee vil du samtidig jobbe i et produksjonsselskap.

AlfaNordic Academy

AlfaNordic Academy er en del av NIRAS Group og har utviklet et graduateprogram og et traineeprogram i samarbeid med utdanningsinstitusjoner og virksomheter innen biovitenskap.

Programmene utdanner nye talenter og bidrar til å utvikle de riktige kompetansene for den skandinaviske biovitenskapsbransjen.

AlfaNordic mottok i 2016 Dansk Industris Initiativpris, og siden da har graduatekandidatene vært svært etterspurt av ledende selskaper.

Les mer om AlfaNordic Academy.

Det ni måneder lange programmet består av syv moduler som alle tar utgangspunkt i cases fra bransjen.

Du lærer å forstå organiseringen av produksjonen i biovitenskapsbransjen i forhold til de krav myndighetene stiller til kvalitet. Etter programmet er du klar til å innta de ulike rollene innen produksjonssupport og prosjektstyring.

Les mer om AlfaNordic Academy og søk på trainee- og graduatestillingene.

Vil du vite mer?

Frank Winther-Hinge

Frank Winther-Hinge

Vice President, Business Unit

Allerød, Denmark

+45 5059 1598

Anita Birgit Petersen

Anita Birgit Petersen

Consultant

Allerød, Denmark

+45 3144 7540

Se også