Markedsdirektør til miljø og bærekraft i Norge

Har du erfaring innenfor ledelse og markedsutvikling, brenner du for miljø og bærekraft, og kan se deg selv i en dynamisk og global virksomhet, er det deg vi trenger.

NIRAS har en rekke spennende prosjekter i Norge, hvor miljø og bærekraft spiller en sentral rolle. Akkurat nå ser vi etter en strategisk og innovativ markedsdirektør som skal lede vår miljø- og bærekraftsavdeling i Norge. Avdelingen består av ca. 15 medarbeidere fordelt i Oslo ogDrammen.

Vi tilbyr en spennende og allsidig jobb i et dynamisk, sosialt og faglig kompetent miljø. Du vil bli en del av vårt skandinaviske nettverk med mer enn 300 engasjerte medarbeidere innenfor miljø og bærekraftsområdet. Du vil være en del av en forretningsenhet på ca. 110 medarbeidere. Du vil rapportere til forretningssjefen for området, men det daglige samlingspunktet er dine medarbeidere og kunder. Som markedsdirektør vil du måtte være i forkant med utvikling av det norske markedet, i tett samarbeid med lederkollegaer og sterke fagmiljøer i Sverige og Danmark. 

Jobben

Dine arbeidsoppgaver vil være å lede og utvikle vår avdeling for miljø og bærekraft i Norge.

Som markedsdirektør vil dine primære ansvarsområder være å:

 • Lage visjoner, mål og strategier for utviklingen av avdelingen.
 • Sikre riktig prioritering av ressurser.
 • Være en dedikert og tydelig leder.
 • Gå foran, når det gjelder sparring og samarbeid på tvers av geografier og avdelinger.
 • Bidra til en fortsatt lønnsom vekst i avdelingen.
 • Være innovativ.
 • Ha et stort nettverk til det norske miljømarkedet og bidra til utvikling av nye markeder, fagområder og kunder.
 • Sikre en fortsatt god arbeidsplass, høy tilfredshet, motivasjon og faglig utvikling.

Din profil

 • Som person er du et forbilde for en åpen, ærlig og dialogbasert kultur. Du støtter utviklingen av en ansvarlig organisasjon med selvstendige medarbeidere.
 • Du er handlingsorientert og systematisk. Du gjennomfører prosjekter som er igangsatt.
 • Du er analytisk og løsningsorientert.
 • Du bygger tillit og lytter slik at du fungerer som et naturlig fokuspunkt for utviklingen av organisasjonen.
 • Du setter tydelige mål slik at medarbeidere og ledere kjenner retningen for området.
 • Du har en sterk forretningsforståelse, og et stort nettverk av kunder og samarbeidspartnere.

Bli en del av ledelsen i et av skandinavias ledende og største konsulentselskaper.

NIRAS har nesten 2.500 medarbeidere med kontorer i store deler av verden. Vi har en flat lederstruktur, somgjør at vi kan ta de riktige beslutningene og reagere raskt.

Våre verdier -” Vi lytter, vi lærer og vi leverer” - er ikke noe vi bare sier, men grunnlaget for den måten vi jobber på i hverdagen.

Vår organisasjon støtter tverrfaglig samarbeid, desentralisert beslutningstaking og kundefokus. Vi setter sammen prosjektgruppene våre på tvers av organisasjonen og geografi. Dette gjør at vi kan lage tekniske løsninger med et menneskelig ansikt.

Vår rådgivning er basert på kunnskap, kompetanse og objektivitet, noe som har gitt NIRAS et profesjonelt rykte som vi er stolte av. På denne måten når vi målet vårt, som er å levere verdiskapende og bærekraftige løsninger.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en fantastisk og spennende lederposisjon der du blir sentral i den videre utviklingen av vår miljø- og barekraftsavdeling i Norge.

Arbeidsdagene dine vil primært være på vårt kontor i Oslo, med en arbeidsdag i Drammen 1-2 ganger i måneden. I tillegg vil du ca. 6 ganger i året ha en arbeidsdag enten i Stockholm eller i København.

Kontakt

Stillingen ønskes besatt snarest mulig.

Hvis du har spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med forretningssjef Betina Haugaard Heron på tlf. +45 60 400 491 eller mail: bhh@niras.dk eller Direktør Theis Rasmussen på tlf. +47 401 84 340. Det er også en av disse e-postadressen som søknaden din skal sendes til.

NIRAS is one of the largest engineering consultancies in Denmark, with competences in a wide range of disciplines. Our 1400 employees deliver consultancy services in the following areas: building, public utilities, environment, climate and energy, infrastructure, planning and ecomomics. NIRAS has 14 offices in Denmark; daughter-companies in 10 countries; and departments in Poland, Estonia, Finland, Sweden, and the Ukraine.