Prosjekt- og byggeledere til Oslo Prosjektadministrasjon

Vi har fått flere nye, spennende oppdrag og ønsker oss derfor flere flinke medarbeidere

Om arbeidsgiveren

Ved nyttår ble vi en del av rådgiverselskapet NIRAS og fikk gode, tverrfaglige kollegaer som kan bistå der det er behov i prosjektene våre. Det er derfor et særdeles godt fagmiljø du har mulighet til å bli en del av, hvis du er sivilingeniør/ingeniør, har erfaring fra entreprenørvirksomhet eller prosjektadministrasjon, og ønsker å være prosjektleder for flotte byggeprosjekter i Oslo-området. Hvis du er nyutdannet og har samme ambisjoner, tar vi også gjerne en prat.

Vi har behov for både byggeledere og prosjektledere.

Arbeidsoppgaver

Prosjektene våre varierer i størrelse og kompleksitet. Vi ønsker oss derfor medarbeidere som kan ta et totalansvar for byggeprosjekter, men vi har også behov for byggeledere/prosjektlederassistenter. I vår organisasjon får du selvstendige arbeidsoppgaver og vil i stor grad påvirke din egen arbeidssituasjon. Vi er våkne med hensyn til digitale løsninger som er nyttige i arbeidet vårt, og vi ønsker oss medarbeidere som vil bidra til å utvikle selskapet videre, i en veldig spennende periode.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker oss sivilingeniører med byggfag eller bygningsingeniører med erfaring. Evne til å kunne håndtere flere prosjekter samtidig er nødvendig. Du må være god til å kommunisere og lytte og ha god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Erfaring fra entreprenørvirksomhet eller prosjekt- og byggeledelse er en fordel.

Vi tilbyr

Vi tilbyr gode lønnsbetingelser, fleksibel arbeidstid, pensjonsordning, sosialt og godt miljø, faglige utfordringer og en organisasjon med flat struktur og fravær av byråkrati.

Våre oppdrag er i Oslo-området, med Lillestrøm, Nesodden og Drammen som ytterpunkter. Vi jobber stort sett for private og offentlige flergangsbyggherrer.

Send oss en CV og fortell hvorfor du vil bli vår neste nye kollega!

NIRAS is one of the largest engineering consultancies in Denmark, with competences in a wide range of disciplines. Our 1400 employees deliver consultancy services in the following areas: building, public utilities, environment, climate and energy, infrastructure, planning and ecomomics. NIRAS has 14 offices in Denmark; daughter-companies in 10 countries; and departments in Poland, Estonia, Finland, Sweden, and the Ukraine.