Thomas prosjekterer jernbane for 6 milliarder kroner

Ingeniør Thomas Riis Østergaard er dansk og veldig glad i å jobbe i Norge. For tiden er han områdekoordinator og fagansvarlig på et gigantisk jernbaneprosjekt med ti km nytt dobbeltspor, to tunneler og en 800 meter lang jernbanestasjon i sentrum av Moss. Prosjektet er NIRAS' største infrastrukturprosjekt til dags dato.

David Myrhaug (DMY)

David Myrhaug: Lager 3D-modeller til fremtidens regnhendelser

30-åringen David Myrhaug jobber med 3D-modeller som bygger broer på flere måter. Med modellene bidrar David både til å forbinde ulike fagdisipliner og formidle løsninger mellom kolleger i hele Norden.

 Employee portrait. Marios Dimitriadis (MDIM)

Internasjonal tunnelekspert med sans for utfordringer

Hellas, England, De forente arabiske emirater, Qatar og Danmark. Marios Dimitriadis har byttet hjemland fire ganger på jakt etter utfordrende prosjekter. Han arbeider med tung, underjordisk infrastruktur – jo mer avansert, jo bedre.

two employees talking. Martine Baklien (MBAK)

Martine Baklien: Tverrfaglig samarbeid er en styrke

Sivilingeniør Martine Baklien ble ferdig med masteren sin i 2018, men har allerede engasjert seg dypt i flere Bane NOR-prosjekter på den nye avdelingen i Oslo.

Employee in an office. Vilde Åsnes Birkeland (VBIR)

Jernbanespesialist fikser sporene for Bane NOR

Konstruksjonsingeniør Vilde Birkeland er med på å holde styr på de mange prosjektene til Bane NOR på Østlandet.

Employee in NIRAS' office. Alexander Aronsson (ALAR)

Alexander Aronsson: 'Flere muligheter for prosjekter og arbeid i utlandet'

Drenering og avløpsløsninger for 4 400 nye boliger, noe som krever 3D-modellering av 15 km rør og utforming av overvannsløsninger. Dette er bare noen av oppgavene 27-årige Alexander Aronsson jobber med i NIRAS i Sverige.

Employee portrait. Theis Tarp Rasmussen (TTR)

Han brenner for effektiv og klimavennlig infrastruktur i hele Skandinavia

Direktør Theis Tarp Rasmussen elsker å trekke de store linjene. Det gjør han så godt at mange millioner nordmenn kommer raskere, sikrere og mer bærekraftig fra A til B ved hjelp av nye veier og jernbanespor.

Man standing by desk with computer monitors. Simon Brøgger (SIBR)

Simon Brøgger: Veiingeniøren som designer 3D-modeller av milliardmotorveier i Norge

Når NIRAS bygger store motorveier midt imellom de norske fjell, spiller ingeniør Simon Brøgger en avgjørende rolle. Han skaper 3D-modeller av motorveiene som viser presist hvor mye grus, asfalt og jord som skal brukes.