Janne aas jajobsen jja
NYHET

Janne Aas-Jakobsen slutter som daglig leder av NIRAS Norge

Etter en årrekke med lønnsom gasellevekst har Janne Aas-Jakobsen valgt å slutte som leder av NIRAS Norge.

23. jan 2020

NIRAS Norge vil likevel i tiden fremover nyte godt av Jannes kunnskap og kompetanse, da hun fortsetter i en rolle som strategisk rådgiver for NIRAS. 

"Etter en fantastisk spennende start-up-periode med mange oppkjøp og hurtig vekst er NIRAS Norge nå godt på vei mot 100 ansatte og har nådd til et punkt i sin utvikling, hvor jeg mener, at andre kan ta over og drive butikken videre sammen med ledelsen i Danmark," sier Janne Aas-Jakobsen.

I den kommende tiden vil vi gradvis og i ro og orden overføre Jannes kundeforhold, oppgaver og ansvar i samsvar med den overordnede planen nedenfor.

Theis Tarp Rasmussen som i dag er forretningssjef for Infrastruktur i Norge er utnevnt til daglig leder, og ansvaret for de norske forretningsområdene fordeles på denne måten:

  • PA Oslo ledes av Terje Inglingstad, Leder
  • Bærekraft ledes av Anne Glomnes Rudi, Leder
  • Infrastruktur ledes av Theis Tarp Rasmussen, Forretningssjef
  • Region Stavanger ledes av Tom Stian Høiland, Leder

Vi har et sterkt lokalt lederteam i Norge som kan fortsette utviklingen, og det er NIRAS Gruppens beste oppgave å støtte utviklingen.

"Vi har hatt en veldig positiv utvikling i Norge under Jannes dynamisk ledelse - ikke minst innenfor infrastruktur - og Jannes energi og veldig sterke nettverk har for alvor satt NIRAS på kartet som en seriøs aktør i det norske markedet," sier administrerende direktør Carsten Toft Boesen.

NIRAS Norges vekstambisjoner er uendret, og vi vil finne en person til å sikre denne utviklingen så snart som mulig.