Ida Johansen IDJO NS 10201 (2)

Karriere

NIRAS er et sted for utvikling og vekst. Dette gjelder både for våre ansatte og organisasjonen. Her utvikler du deg selv og din karriere. Du realiserer ditt potensial, mens du er med på å utvikle NIRAS, prosjekter og verden rundt deg. Hvis du tror på å vokse sammen, er NIRAS stedet å være. Vi jobber tett sammen, innad i avdelingene, på tvers av fagområder og med utallige partnere over hele verden. Fordi vi i NIRAS mener sterkt, at den beste måten å vokse på er sammen.

NIRAS er et av Skandinavias ledende rådgivende ingeniørselskaper. Gjennom våre mer enn 7000 pågående prosjekter driver vi den bærekraftige utviklingen fremover sammen med kundene våre.

Vi ansetter engasjerte spesialister, prosjektledere og ledere som tar ansvar og gjør en forskjell i våre kunders prosjekter. Vi har rammene og en unik kultur med en flat ledelsesstruktur som gir deg de beste mulighetene til å utvikle deg både faglig og personlig.

Vil du bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid gjennom utfordrende prosjekter? Sjekk ut dine karrieremuligheter i NIRAS her.

"På grunn av vårt sterke og fleksible samarbeid internt i NIRAS på tvers av avdelinger og land, klarer vi å levere fremragende resultater i prosjektene våre. Våre kunder verdsetter denne konstansen og kompetansen ved å etablere langsiktige samarbeid med oss. Vårt tverrfaglige samarbeid hjelper også med å skape sterke nettverk som styrker og støtter våre ansattes faglige utvikling.

Vi tilbyr også våre ansatte oppdrag i våre kontorer i Danmark og Norge, noe som skaper god energi og synergi, og gir muligheter for både personlig og faglig vekst."

Theis Tarp Rasmussen, Director NIRAS Norway

Se våre ledige stillinger

3000

medarbeidere

61

kontorer

7000

nåværende prosjekter