Environment (1)

Miljø

NIRAS er en av Skandinavias ledende miljørådgivere og leverer høy kvalitet og innovative løsninger til både offentlige og private kunder i Skandinavia og globalt. Miljøteamet vårt består av mer enn 300 dedikerte og kundeorienterte eksperter.

Vi tilbyr ekspertrådgivning om både det menneskeskapte og det naturlige miljøet. Vi bidrar til å sikre optimale rammer for realiseringen av prosjektet ditt. NIRAS kan hjelpe deg på alle nivåer med oppdrag hvor miljø inngår som en parameter. Uansett om det er innendørs – i private hjem, offentlige bygninger eller virksomheter. Eller utendørs – i byer, i naturen, på land eller i vann.

I NIRAS vil du oppleve en solid, verdidrevet og troverdig kultur. Rådgivningen vår er basert på et sterkt fundament av ekspertkunnskap, relevant erfaring og en dyp forståelse for miljølovgivning. Sammen med kundene våre jobber vi for å forstå miljørisiko, potensielle konsekvenser og ledelseskrav for å sikre overensstemmelse med relevant lovgivning, retningslinjer og beste praksis.

Vi bidrar både til å realisere private prosjekter på best mulig måte og til å administrere effektivt for offentlige kunder. Tilnærmingen vår og den tverrfaglige og helhetsorienterte tankegangen har gjort oss til en av de største og mest allsidige rådgiverne på miljøområdet i Nord-Europa med over 300 miljøeksperter fordelt på kontorene våre i Danmark, Norge og Sverige. NIRAS’ rådgivning er basert på kunnskap, kompetanse og objektivitet – ikke på meninger eller standpunkter.

Tverrfaglig tilnærming i et kjempenettverk

Med oss som miljørådgiver vil du oppleve en tverrfaglig og smidig tilnærming til prosjektet ditt, ettersom alle ekspertene våre hver dag inngår i et stort, internt nettverk med andre eksperter.

Prosjekter og tjenester

Tjenester

Dine karrieremuligheter

I NIRAS er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere og søker kontinuerlig ingeniører, spesialister, prosjektledere og ledere som kan bidra til å skape bærekraftig fremgang innen miljø- og bærekraftsektoren.

Vil du vite mer?

Ida Johansen

Ida Johansen

Head of Department

Oslo, Norway

+4793204733

Eivind Bøe

Eivind Bøe

Vice President ENNO

Oslo, Norway

+4795057565

Sabina Syed

Sabina Syed

Consultant

Oslo, Norway