Stavanger Kontoret 2024 Nyt

Bygg

I nært samarbeid med kundene våre utvikler vi fremtidens bygninger til fordel for mennesker, miljø og samfunn.

NIRAS er et av Skandinavias ledende ingeniør- og konsulentselskap. Som leverandør av tjenester innen byggherrerådgivning og design, løser vi et bredt spekter av oppgaver for offentlige og private kunder.

Med vår tverrfaglige og helhetlige tilnærming til rådgivning leverer vi bærekraftige løsninger på morgendagens utfordringer. Vi skaper de beste rammene for et velfungerende bygg.

For å sikre kundene et optimalt prosjekt, jobber vi i nettverk – både internt og eksternt. Vi jobber på tvers av NIRAS, lytter til kunden og involverer brukerne. Vi har bygget opp et sterkt nasjonalt og internasjonalt nettverk av samarbeidspartnere, slik at vi alltid leverer de beste kompetansene til prosjektene og støtter kundene våre på tvers av landegrensene.

Våre verdier «Vi lytter, vi lærer, vi leverer» er en sterk del av kulturen i NIRAS.

Light Building

Belysning i alle aspekter og bygningsteknologi er i fokus i byggebransjen

Det er viktige momenter for NIRAS å sikre energieffektive, miljøbevisste og fremtidsrettede bygg, og derfor deltok NIRAS på den internasjonale Light + Building 2024 messen der over 150.000 interessenter innen byggebransjen fra hele verden samlet seg for å presentere og oppdatere seg på de nyeste trendene innen belysning og bygningsteknologi. Her ble innovative design av belysning og den nyeste teknologien innenfor "elektrifisering av bygninger" og tilkobling vist frem.
Billede 4 Stavanger Kontoret Nyt

NIRAS er flyttet inn i nye toppmoderne lokaler i Stavanger

NIRAS er flyttet inn i det nyoppførte ARK-bygget på Åsen i Stavanger. Området er ansett som å være det nye midtpunktet for byggesektorens aktører. NIRAS har flyttet inn i 5. etasje, i en av ytterfløyene med utsikt og lys inn til romslig kontor og nye kontorlokaler.
Asko (1)

Byggetrinn 2 i ASKOs nye lagerbygg i Oslofjord ble ferdigstilt sommeren 2023

NIRAS startet i slutten av 2021 å planlegge utvidelsen av ASKOs nye lagerbygg i Oslofjord. «Byggetrinn 2» ble ferdigstilt sommeren 2023.
Illustrasjon: Brandsberg Dahls Arkitektkontor

NIRAS er prosjekterende på prestisjeprosjektet Valhall

Valhall består av to bygg på seks etasjer hver i Jåttåvågen, med et totalt areal på ca. 70 000 m2. NIRAS er engasjert som prosjekterende innen elektrofag på begge bygg, under elektroentreprenørene Alt installasjon AS og Rogaland elektro AS.
Lervigskvartalet Web

Lervigskvartalet skal tilby energieffektive løsninger

NIRAS har vunnet et nytt prosjekt i Stavanger bestående av skole, barnehage, dagligvarebutikk, flerbrukshall, bydelshus, kontorer og parkeringskjeller fordelt ut på 25.000 m2

Tjenester

Dine karrieremuligheter

I NIRAS er vi alltid på jakt etter dyktige medarbeidere og søker kontinuerlig ingeniører, spesialister, prosjektledere og ledere som kan bidra til å skape bærekraftig fremgang innen byggsektoren.

Vil du vite mer?

Øyvind Våge

Øyvind Våge

Head of Department

Stavanger, Norway

+4799246843