Soren Zebitz Nielsen ZEBI NS 08982 He

Din karriere i NIRAS

I NIRAS får du plass til å utvikle deg og utfolde ditt fulle potensial. Vi sørger for utfordrende oppgaver, godt samarbeid og et arbeidsmiljø der arbeidsglede blir prioritert høyt. 

Karriereveier 

I NIRAS har du mulighet for å gjøre karriere innenfor fire forskjellige spor: 

  • Faglighet: Hvis du er spesialist innenfor et fagfelt 
  • Prosjektledelse: Hvis du har lyst til å prøve deg på å få tid, økonomi, kundetilfredshet og kvalitet til å gå opp i en høyere enhet 
  • Marked og salg: Hvis du har en teft for å omsette kundenes behov til de riktige løsningene 
  • Linjeledelse: For deg som brenner for å skape resultater gjennom andre 

 Vi har en fleksibel og smidig organisasjon med få nivåer, noe som betyr at du kan skifte retning underveis og stige i ansvarsnivå underveis i ditt arbeidsliv.  

Karriereveje NO

Internasjonal karriere 

Med kontorer i mer enn 30 land har du mulighet for å arbeide på prosjekter i både Norden og resten av verden. 

Tverrfaglig samarbeid 

I en multidisiplinær rådgivningsvirksomhet finnes det nesten alltid en kollega som er spesialist på akkurat det du mangler på ditt prosjekt. Vi er gode til å tenke hverandre inn og samarbeide på tvers, og vi avholder løpende bl.a. «faglig frokost», der vi deler kunnskap og holder hverandre oppdatert om hva som skjer på andre fagområder.  

Medarbeiderfordeler 

Vi gjør vårt beste for at du trives i jobben din. Som medarbeider er du derfor dekket av en helse- og forsikringsordning slik at du ikke trenger å bekymre deg. 

Hvis tiden er knapp, kan du velge en fleksibel arbeidsuke, ta med takeaway hjem fra vår gode kantine eller benytte deg av vår renseriservice. Hvis du har lyst til å bli forkjælt, kan du få massasje, leie billige feriehus og benytte deg av en lang rekke rabattordninger på alt fra klær til trening. Valget er ditt. 

Dessuten kan du hvert år selv velge din ukentlige arbeidstid i intervallet 35–40 timer per uke.

Vil du vite mer?

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Director

Oslo, Norway

+45 2321 5452

Se også: