Oslo Kontor Udsigt (1)

NIRAS i Norge

NIRAS er en av de ledende rådgivende ingeniørselskapene i Skandinavia, og vi har hatt et sterkt forhold til Norge siden 2012. Våre 60 norske eksperter er fordelt på kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim og Drammen og tilbyr et bredt spekter av tjenester, som spenner fra arkitektur og forretningsadministrasjon til miljø, infrastruktur og utviklingsrådgivning.

Strømlinjeformet samarbeid og tverrfaglig tenkning er kjerneverdier i NIRAS. Våre norske eksperter har mer enn 3000 kolleger som er klare til å bidra til å sikre at kundene våre får skreddersydde og varige løsninger – som også tar hensyn til miljømessig, sosial og økonomisk bærekraft.

Vår tilstedeværelse i det norske markedet vokser raskt, spesielt innen infrastrukturprosjekter. Vi er sterkt involvert i levering av jernbaneprosjekter i hele Norge og bidrar dermed til mer effektiv og bærekraftig mobilitet. Kongsvingerbanen og Søsterbekk prosjekterne er bare to av våre bemerkelsesverdige prosjekter, som demonstrer vår omfattende kompetanse på feltet.

Kontorer

Vil du vite mer?

Theis Tarp Rasmussen

Theis Tarp Rasmussen

Senior Vice President

Oslo, Norway

+45 2321 5452