NIRAS Norge ansatte i 3-sjøersløpet i Stavanger

3 Sjøers Løpet NIRAS Norge Ny

Lørdag 4. november 2023 deltok fem av våre talentfulle NIRAS Norge AS-ansatte i 3-sjøersløpet i Stavanger. De kastet seg rett inn i utfordringen og ga alt de hadde. Amalie Skibeli Herrem, vår utmerkede lagleder, tok initiativet til å få med Kristoffer Markeng, Magnus Elias Fjereide Enge, Christoffer Kolbeinsen Surdal og Henrik Øvrebø på halvmaratonet. 

8. november, 2023

"Jeg er stolt av å meddele at samtlige på NIRAS-laget fullførte den krevende halvmaraton-distansen. Dette er et bevis på deres utholdenhet, dedikasjon og viljestyrke, som er verdier vi setter høyt i vår organisasjon. Disse ansatte er ikke bare eksempler på faglig dyktighet, men også av NIRAS-samholdet og lidenskapen for utfordringer. De har vist at de kan ta tak i oppgaver uten å nøle, og de har nådd målstreken med stolthet," sier Øyvind Våge, Kontorleder i NIRAS Stavanger og Avdelingsleder i prosjektering bygg.

Gratulerer til Amalie, Kristoffer, Magnus, Christoffer og Henrik for deres imponerende prestasjon. Dere er en inspirasjon for oss alle, og vi er heldige som har dere i NIRAS-familien. Fortsett å sette standarden for hva som er mulig, både på og utenfor arbeidsplassen.

Vil du vite mer?

Øyvind Våge

Øyvind Våge

Head of Department

Stavanger, Norway

+4799246843