Pernille Blach Hansen er ny Senior Vice President for NIRAS Miljø

PBH 1

Vi er glade for å presentere Pernille Blach Hansen som vår nye Senior Vice President for miljøsektoren i NIRAS-konsernet. Pernille kommer til å lede en sektor med 400 konsulenter som årlig gjennomfører mer enn 1500 prosjekter og har en sterk posisjon i Nord-Europa med global rekkevidde.

30. januar, 2024

Pernille vil lede og utvikle en sektor med en sterk posisjon i våre markeder. Gjennom ekspertise, innovasjon og samarbeid på tvers av sektorer vil vi ha styrken til å være en rådgiver som bidrar til utviklingen av et bærekraftig samfunn globalt, og dermed skaper stor verdi for våre kunder.

"Vi er glade for å ha Pernille som ny Senior Vice President for Miljø. Vi tror at hun vil supplere det sterke ledelsesteamet vi har innenfor miljøsektoren og være en drivkraft for samarbeid på tvers av sektorer og internasjonal ekspansjon," sier Executive Vice President Markus Davelid.

Pernille har erfaring fra både privat sektor, inkludert lederstillinger innen miljø og bærekraft hos Grundfos og LEGO Group, samt fra offentlig sektor. Her har Pernille jobbet på kommunalt nivå og som administrerende direktør for Region Midtjylland med over 30 000 ansatte. Hun har også erfaring som medlem av Folketinget. Pernille har omfattende ledelseserfaring fra linje- og matrisestrukturer og vil være en god ambassadør for NIRAS både internt og eksternt.

"Pernille har en unik erfaring som vi mener passer perfekt inn i vårt konsernledelsesteam, samt til å lede utviklingen av miljøsektoren. Hennes profesjonelle erfaring gir henne et omfattende nettverk, som vi håper å utvide på tvers av sektorer i NIRAS. Pernilles personlighet passer også godt til NIRAS-kulturen," sier administrerende direktør Carsten Toft Boesen.

"Jeg ser frem til å bli en del av NIRAS, et selskap kjent for sitt engasjement for bærekraft og svært kompetente ansatte," sier Pernille Blach Hansen og fortsetter, "NIRAS sitt engasjement for å bygge opp et mer bærekraftig samfunn harmonerer perfekt med min lidenskap for bærekraft. Jeg ser veldig frem til å møte alle kollegene mine og bli kjent med kulturen."

Pernille vil være en del av Executive Management Group og starter den 4. mars 2024 med fast base på kontoret i Aarhus.

Vil du vite mer?

Markus Davelid

Markus Davelid

Executive Vice President

Stockholm, Sweden

+46 70 543 25 21

Eivind Bøe

Eivind Bøe

Vice President ENNO

Oslo, Norway

+4795057565

Se også: