Tech Session

Digital sparring og forretningsutvikling

Få ny inspirasjon og innsikt i hvordan du utnytter digitale muligheter i virksomheten din.

Har du ambisjoner om en datadrevet virksomhet? Trenger du en sparringspartner for å realisere det fulle potensialet i dataene dine?

NIRAS' digitaliseringskonsulenter har erfaring med å gjennomføre workshops hvor vi kartlegger dine digitale muligheter – både fra et forretningsmessig og teknisk perspektiv. I paletten av workshops tilbyr vi ulike tilnærminger til gamification i arbeid med teknologi, forretningsmodeller og salg.

Tech Session

Vil du ha hjelp til å utforske hvordan digital teknologi vil påvirke virksomheten din i fremtiden? En Tech Session er et godt utprøvd workshopkonsept hvor deltakerne utfordres til å diskutere og prioritere fremtidens viktigste digitale teknologier. I en Tech Sessions workshop får du:

  • Oversikt over nye digitale teknologier
  • Et rammeverk for å diskutere hvordan digital teknologi vil påvirke virksomheten din i fremtiden
  • Inspirasjon til hvordan du kan dra nytte av digitalisering

Deltakerne i en Tech Session spiller et kortspill som heter Technology Cards, som tidligere business Ph.D. Sidsel Ernstsen har utviklet i samarbeid med Danmarks Tekniske Universitet. Mer enn 250 ansatte og ledere fra 40 organisasjoner har allerede testet ut Tech Session, og tilbakemeldingene er svært positive. Kortspillet Technology Cards gjør det morsomt og enkelt å gå i strategiske dialoger om potensialet og konsekvensene av digitalisering – selv om deltakerne ikke har inngående kunnskap om teknologi på forhånd.

Digitale forretningsmodeller

I workshopen 'Din digitale forretningsmodell' jobber deltakerne med forretningsmodeller og får gjennom gamification-teknikker kastet nytt lys over mulighetene for å kommersialisere egne tjenester og produkter. Konseptet er satt sammen som en del av NIRAS egen digitaliseringsprosess og er grundig utprøvd i vår organisasjon.

3-trinn-til-salg

Hvis fokus er på digitalt salg, skal vi i '3-Steps-To-Sales'-verkstedet fokusere på din kundereise og kommunikasjon. Gjennom en nøye planlagt prosess tar vi deg gjennom stegene i å utvikle en ferdig markedsplan med målrettet bruk av salgskanaler som sosiale medier og bruk av personas for dine målgrupper. Konseptet er utviklet og brukt internt i NIRAS med stor suksess, og nå tilbyr vi det også til våre kunder.

Vi gjennomfører også skreddersydde kurs hvor vi kombinerer teknologi med strategisk forretningsutvikling av din bedrift.

Vil du vite mer?

Christian Holmegaard Mossing

Christian Holmegaard Mossing

Vice President: Data, Analytics & Planning

Allerød, Denmark

+45 4030 0469

Sidsel Katrine Ernstsen

Sidsel Katrine Ernstsen

Consultant

Allerød, Denmark

+45 6020 9745