01 Evaluation Decision Support Men At Whiteboard

Programvareutvikling med ingeniørkompetanse

Vi har et erfarent team av programvareingeniører som utvikler skreddersydde profesjonelle systemer målrettet mot dine behov.

NIRAS har mange års erfaring med utvikling av programvare innenfor ingeniørdisiplinene. Vi har både en eksisterende, komplett programvareplattform for det digitale tilbudet og utvikler samtidig nye digitale løsninger i kombinasjon med IoT, maskinlæring og datavitenskap. Slik hjelper vi våre kunder i forsyningsnæringen, kommuner, regioner og stat med deres digitale transformasjon innenfor vann-, energi- og miljøsektoren. Vi utvikler og implementerer også programvareløsninger for private bedrifter. 

NIRAS er et komplett konsulentselskap med alle ingeniørdisipliner tilgjengelig internt. Det nære samarbeidet mellom fageksperter og programvareutviklere gjør oss spesielt egnet som samarbeidspartner når det gjelder utvikling og hjelp innen programvare og fagsystemer. Dette gjelder uansett om du trenger objektive råd i forbindelse med kjøp fra tredjepart, eller om du trenger selve utviklingen av en konkret løsning. Vi kan gi deg råd hele veien.

NIRAS Data & Software Services

Læs om et udvalg af vores software-løsninger.

Vil du vide mere?

Thomas Heine Bech

Thomas Heine Bech

Team Manager: Data & Software

Aalborg, Denmark

+45 6040 9186

Se også: