Fra praktikant til Senior Business Development Manager

HWA NIRAS

Hlaing War War Aung, Senior Business Development Manager og prosjektleder, har vært på en spennende reise med NIRAS, fylt med karriereutvikling og en mengde internasjonale muligheter.

33-år gamle War War er opprinnelig fra Myanmar, og begynte sin reise med NIRAS International Consulting som en av deltakerne i 'NIRAS Young Professional Programme' i 2017. 

I løpet av hennes seks år hos NIRAS International Consulting har hun hatt flere forskjellige roller, herunder prosjektassistent, prosjektleder og Country Manager i Myanmar - og nå Senior Business Development- and Operations Manager for NIRAS International Infrastructure Business Unit på Filippinene.

Hennes historie handler om vekst, både professjonelt og personlig, hos NIRAS.

"Jeg startet som praktikant hos NIRAS International Consulting, så man kan si at jeg har vokst opp i NIRAS, og har underveis nådd mine karrieremål. Jeg vil alltid sette pris på tilliten NIRAS har vist meg, og gir meg fantastiske opplevelser nye utfordringer og muligheten til å besøke og jobbe i flere land," sier hun.

Og War War har uten tvil reist mye, på tross av sin unge alder. I løpet av sin tid i NIRAS har hun besøkt mange ulike land, herunder Danmark, Serbia, Sverige, Pakistan og Philippinene, for å nevne noen få, og hun har jobbet i NIRAS Kambodsja i nesten to år. 

Å gjøre en forskjell

Men en bakgrunn innenfor sivilingeniørfaget, har hun jobbet med ulike ingeniør- og utviklingsprosjekter i offentlig sektor i hele Asia. 

"Jeg tror at min jobb skaper ringvirkninger innenfor utviklingssektoren, og jeg er takknemlig for å være en del av reisen mot å bekjempe klimaforandringer og fattigdom," sier War War.

NIRAS - Here We Grow

Se også: