Here We Grow

Som ansatt hos NIRAS har du mulighet til å tilrettelegge arbeidslivet ditt, slik at det passer for deg, ditt familieliv og dine fremtidsplaner. Hos oss kan du bygge en solid karriere hvor du vokser både personlig og profesjonelt. Du blir en del av en virksomhet hvor din kompetanse får lov til å utvikle seg i et sterkt faglig nettverk, og hvor dine personlige preferanser og drømmer om fremtiden tas på alvor.

I NIRAS jobber vi for å bli godt forberedt for en mer bærekraftig fremtid. Samtidig sørger vi for at du som medarbeider vokser sammen med oss. Det gjør vi via samarbeid, kunnskapsdeling og kreative løsninger. 

Hos oss har du muligheten til å tilrettelegge ditt arbeidsliv så det passer til din livssituasjon, familieliv og dine fremtidsplaner. Vi tror på at fleksibilitet er med på å skape gladere medarbeidere som trives, uansett hvor man er i livet. 

Vi tror at fleksibilitet gir deg muligheten til å vokse både privat og i ditt arbeidsliv, hvor vi tilbyr en hverdag fylt med spennende prosjekter, tverrfaglig samarbeid og faglig fellesskap. 

NIRAS - Here We Grow. 

Slik vokser vi i NIRAS

Se alle våre ledige stillinger

Vil du vite mer? Ta kontakt med vår rekrutterer

Maria Reitås Messenlien

Maria Reitås Messenlien

Talent Aquisition Partner

Oslo, Norway