Meeting in a glass room

smi energi & miljø AS skifter navn til NIRAS Norge

Vi benytter anledningen til å informere om at vi fra 01.10.16 har byttet navn til NIRAS Norge AS.

16. okt 2016

Som mange av våre kunder og samarbeidspartnere kjenner til, har smi energi og miljø AS vært heleid av NIRAS siden 2015. Vi benytter anledningen til å informere om at vi fra 01.10.16 har byttet navn til NIRAS Norge AS.

NIRAS er et skandinavisk konsulentfirma med 38 kontorer i 26 land i Europa, Asia og Afrika. I Stavanger har vi vært representert gjennom smi energi og miljø AS en god stund allerede. De andre selskapene NIRAS eier i Norge, skal fusjoneres inn i NIRAS Norge AS. Dermed starter en felles merkevarebygging med NIRAS.

Gjennom integreringen i NIRAS Norge styrkes vårt tjenestetilbud og kapasitet. Her i Stavanger vil vi fortsette å levere de tjenestene dere er vant til. Vi beholder vårt fokus på bærekraft, og vil fortsette å hjelpe dere med lønnsomme prosjekter som reduserer utslipp til luft, grunn og vann, mer effektiv energibruk samt økt anvendelse av fornybar energi. Det siste året har vi også styrket vårt prosjekteringsteam med flere nye ansatte.

Med utgangspunkt i "The next generation consultancy - building future societies" bygger vi selskapet videre i Norge. Vi ser frem til å fortsette det gode forholdet vi har til alle våre kunder og samarbeidspartnere.