Kollekto Header Min

Kollecto

Tilpass et skjema raskt og enkelt for online eller offline registrering av data i feltet på din mobilenhet.

Med Kollectos skjemabygger er det raskt og enkelt å bygge et skjema for registrering av data i felt via tilhørende mobil nettapplikasjon, som kan kjøres på iPhone, Android mobil, iPad, nettbrett osv.   

Løsningen har offline-støtte, som gjør at journalene dine også lagres lokalt på enheten til du velger å synkronisere når du har tilgang på nett igjen. 

Med skjemabyggeren er det mulig å lage nedarvede registreringer hvor man har et skjema-i-et-skjema, for f.eks. registreringer av en utvikling over tid.   

Det er mulig å tilknytte plasseringen (posisjonen til enheten) og tidspunktet for registreringen. I tillegg kan du velge å knytte bilder til registreringen enten via enhetens bildearkiv eller med enhetens kamera.  

De innsamlede dataene kan valideres og redigeres på en administratorhjemmeside, hvorfra data også kan eksporteres til en standard PDF-rapport.

Meld deg på Kollectos nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med nyheter om Kollecto.

Premium-utgaven

Med et Premium-abonnement får du bl.a. mulighet for å få databasen vist automatisk på et kart i NIRAS webGIS KortInfo. Denne utvidelsen lar deg også inkludere karttemaer fra KortInfo i felten. Til slutt vil det være mulig å bruke en eksisterende tabell fra KortInfo som grunnlag for et skjema.

Herved oppnår du at data “flyter” fritt fra feltregistrering til saksbehandling til utstilling. Potensialet i integrasjonen er stort og utvidelsen utvikles kontinuerlig.

Premium inneholder også et tilbygg som gjør at det kan foretas registreringer basert på markeringer på et bilde, for eksempel en plantegning av et hus, eller en bygningsfasade for registrering av f.eks. defekter.

Priser

Vil du vite mer?

Claus Mørup

Claus Mørup

Consultant

Aarhus, Denmark

+45 2710 7108

Se også: