Kortinfo Site header_ASK

WebGIS - KortInfo

NIRAS sitt webGIS-system KortInfo håndterer og illustrerer geografiske data. Den gir en oversikt over både offentlige og private virksomheter.

KortInfo er en nettbasert kartløsning (webGIS) utviklet av NIRAS. KortInfo gjør det enkelt å administrere og vedlikeholde kartbaserte data og å bruke dem i ulike kartløsninger. WebGIS-plattformen løser mange ulike oppgaver for både offentlige og private virksomheter – for eksempel ved å presentere mange ulike typer data på kart, ved å håndtere avanserte analyser og ved å vedlikeholde data som har en geografisk sammenheng.

KortInfo samler inn data fra mange ulike kilder – både delte offentlige geodata og egne data. Uansett datagrunnlag hjelper vi med å lage oversiktlige kart for blant annet nettsider, saksbehandling i kommuner og forsyninger eller som prosessverktøy i prosjekter.

Våre produkter

Meld deg på KortInfo-nyhetsbrevet

Hold deg oppdatert med nyheter om KortInfo.

Få kompetent rådgivning og hjelp

KortInfos kompetente team av GIS-konsulenter, prosjektledere, teknikere og programvareutviklere står alltid klare til å hjelpe med KortInfo-relaterte oppgaver samt oppgaver innen webGIS og GIS-data.

Vi kjenner kundene våre veldig godt! Fordi vi gjennom vår kompetanse og erfaring har god innsikt i kundens behov, kan vi som regel raskt foreslå en GIS-løsning gjennom kunnskap om mulighetene i KortInfo samt offentlig tilgjengelige data og standarder.

Dette gir deg som kunde tryggheten for at vi kan stille med rett team uansett oppgave, samt at vi gir verdiskapende råd og foreslår løsninger basert på dyp fagkompetanse innen webGIS og kartløsninger.

I tillegg er vi en del av et stort konsulenthus, slik at vi alltid kan bruke våre 2400 kollegaer med spesialkunnskap innen ulike felt som forsyning, miljø, infrastruktur, bygg, industri og mye mer.

Workshops og opplæring

Våre kunder ber ofte om hjelp til å forstå seg på et profesjonelt problem – eller arbeidsflyt – til en KortInfo-løsning.

En tilnærming vi ofte bruker er å holde profesjonelle workshops eller levere opplæring, hvor det er 'hands-on' helt fra starten med kundens egne data. På denne måten blir en workshop eller et opplæringskurs en del av din konkrete prosjektløsning – og ikke bare et kurs du må gjennom før du kan takle den virkelige utfordringen.

Utvikling av løsninger som passer deg

Vi lager også tilpassede KortInfo-løsninger som støtter spesielle behov eller adresserer utfordringer som er spesifikke for din organisasjon. Et slikt forløp med utvikling av ekstramoduler skjer alltid i nært samarbeid med deg som kunde.

Vi kan selvfølgelig også hjelpe med å sette opp integrasjoner for andre fagsystemer.

Ved å velge KortInfo får du full valuta for pengene.

Support

KortInfo-supporten er bemannet av NIRAS sine GIS-konsulenter, som gjennom daglig kontakt med kunder er godt informert om dine behov og utfordringer.

Du får rask hjelp via vår helpdesk på e-post eller telefon.

Supporten er bemannet hver ukedag mellom 8:00 og 16:00. Fredag 8:00 til 15:30.

Vil du vite mer?

Mikael Kræpping

Mikael Kræpping

Head of Department

Aarhus, Denmark

+45 8732 5812