An URL-adress with the letters www

Nettsted skal gi dialog i Norge

NIRAS ønsker å være en samtalepartner på alle områder i det norske samfunnet. Et nytt nettsted skal bidra til å nå ut bredt.

10. des 2015

NIRAS lanserer nå et nytt norsk nettsted for å bygge opp under ambisjonene om rask vekst på det norske markedet for rådgivende ingeniørtjenester og profesjonelle tjenester.

«Norge er en del av vårt skandinaviske hjemmemarked. Derfor vil vi gjerne føre i dialog i alle deler av det norske samfunnet, fra studenter og professorer ved universitetene til beslutningstakere i kommune, fylke og stat. Og selvsagt med beslutningstakere i næringslivet. Dette skal våre hjemmesider hjelpe oss med å få til», sier direktør i NIRAS, Allan J. Christensen.

NIRAS består i Norge av Promitek og ENSI AS, som ligger i Oslo-området, samt smi energi & miljø as, som ligger i Stavanger. NIRAS opererer dermed gjennom tre ulike selskaper og under fire forskjellige navn i Norge.

NIRAS’ samfunnsengasjement

«Vi er til stede og engasjerer oss i samfunnet. Vi skaper rom for liv og arbeid. Vi har et uttalt mål om å finne bærekraftige løsninger, og med bærekraftig mener vi økonomisk bærekraftig så vel som bærekraftig med tanke på miljø», sier daglig leder i Promitek, Eivind Bøe.

Jan Helge Strømnes, daglig leder i smi, forklarer: «Som kunde hos NIRAS vil du alltid få en opplevelse av sammenheng og trygghet i prosjektet. Enten tjenestene leveres av våre norske medarbeidere i Promitek, smi eller ENSI, eller fra en av våre andre kontorer, kan du føle deg trygg på at du får en optimal kundeopplevelse, hvor vi fokuserer på din situasjon og dine behov. Du vil oppleve at du har en stor organisasjon i ryggen, en som tenker helhetlig og har teamarbeid i genene.»

Etterspørsel etter norske ingeniører

NIRAS’ vekst på det norske markedet medfører stor økning av aktiviteter i Norge. Derfor foregår nå en omfattende overføring av kompetanse fra NIRAS i Danmark til NIRAS’ norske bedrifter. Med den geografiske nærheten til Norge er samarbeidet mellom NIRAS’ danske kontor i Aalborg og de norske virksomhetene tett. Mange danske nøkkelansatte pendler frem og tilbake mellom Norge og Danmark.

Selv om det er mange erfarne medarbeidere i de norske bedriftene, bidrar pendlerne på mange ulike fagfelt; det er behov for større kapasitet. På lang sikt vil NIRAS ansette flere i Norge, både godt erfarne og unge talenter. Den omfattende pendlingen foregår fordi NIRAS i Norge er i en oppbyggingsfase.