Four people looking at a whiteboard on which a man writes.

NIRAS søker etter nye medarbeidere

Er du en av våre nye kolleger?

11. okt 2017

I NIRAS Norge har vi det travelt. Vi har nettopp inngått en rammeavtale med Bane NOR, og bistår Statens vegvesen med å utarbeide anbudsmaterialet for utbygging av ny E16 fra Gardemoen til Hønefoss. På området for forsyning er vi blant annet med på å bygge ut Bekkelaget renseanlegg, og innenfor bygg og anlegg er NIRAS med på laget når det tradisjonsrike Hotel Atlantic i Stavanger skal fornyes.

Med disse nye prosjektene utvider vi våre forretningsområder i Norge. Derfor søker vi nå etter nye kolleger som skal styrke fundamentet for veksten vår på tvers av forretningsområder som bygg, infrastruktur, energi, miljø, vann og forsyning

NIRAS er en internasjonal rådgivningsvirksomhet, som spenner bredt. Både i fag og geografisk. Vi har 2200 ansatte på 42 kontorer i 21 land. Vi har prosjekter i 108 land.
På tvers av landegrenser og fag går det en rød tråd. Vi bruker setningen ”The next generation consultancy building future societies” om oss selv. Fremtidens rådgivningsvirksomhet skal på én og samme tid forstå kundens utfordringer til bunns og ha medarbeidere med bred kompetanse.

I NIRAS vil du bli en del av vårt faglige fellesskap, som er både bredere og mere spesialisert enn noensinne. Så vil du være med på å bygge fremtidens samfunn, med state-of-the-art ingeniørtekniske løsninger i utfordrende og nyskapende prosjekter?

Se våre ledige stillinger, og søk i dag!