Fastighetsförvaltning

Programvaretjenester

Vi har mer enn 25 års erfaring med å utvikle digitale løsninger som sparer tid i hverdagen og penger på bunnlinjen, for virksomheter, kommuner og forsyningsselskaper.

NIRAS jobber med programvareutvikling, maskinlæring og datavitenskap, visualisering, GIS, IoT og automasjon for blant annet kraftverk, kommuner, privat industri og mange andre forretningsområder.

Vi tilbyr en unik kombinasjon av markedsledende systemer og råd fra eksperter med innsikt i akkurat din bransje. Vi er kjent for vår kompetanse og omfattende erfaring samt en kraft av kompetente ansatte. Med vår egen forskning og utvikling, teknologi, programvareutviklere, spesialister og support er vi en solid partner for å løse dine digitale utfordringer.

Programvareutvikling med ingeniørkompetanse

NIRAS har en lang historie som rådgivende ingeniørhus. Men vi har faktisk også mer enn 25 års erfaring som leverandør av digitale tjenester og programvareløsninger. Det spesielle med våre løsninger er at våre mange programvareutviklere, programmerere, IT-prosjektledere og datavitenskapskonsulenter osv. har en bred organisasjon med 2400 ingeniører i ryggen. Derfor kan vi enkelt kombinere teknikerens IT-kompetanse med ingeniørens ekspertkunnskap innen for eksempel bygg, forsyning, miljø, industri, offentlig forvaltning og mye mer. Dette betyr at NIRAS sine digitale tjenester alltid utvikles i tett samarbeid mellom kunden, teknikeren og spesialisten. Og det vil kundene våre få oppleve.

Når du identifiserer en utfordring, et problem eller et potensial i virksomheten din, er det ikke alltid klart i begynnelsen at svaret kan være en digital løsning eller et programvareprodukt. Utgangspunktet kan være krav om effektiviseringer, knapphet på tilgjengelige ressurser, endringer i forutsetninger eller ønske om raskere og mer personlig service. Vår erfaring gjennom 25 år er at digitalisering veldig ofte gir svaret. Dette kan for eksempel være i form av analyse og visualisering av dine forretningsdata. Dette kan være gjennom automatisering av prosesser. Eller kanskje svaret er en ny, skreddersydd programvareløsning.

Sammen finner vi løsningen

Uansett utfordring og faglige utgangspunkt, har vi kompetente og erfarne spesialister på feltet som kjenner ditt fagfelt og kan gi deg råd i dine digitale beslutninger. Enten svaret på utfordringen er programvareutvikling, maskinlæring, dataanalyse og visualisering, en GIS-løsning, IoT, automatisering – eller bare gode råd.

Da finner vi svaret sammen med deg.

Vi gir råd innen

Våre produkter

Tilmeld dig nyhedsbrevet for Data & Software Services

Vil du vite mer?

Christian Holmegaard Mossing

Christian Holmegaard Mossing

Vice President: Data, Analytics & Planning

Allerød, Denmark

+45 4030 0469

Anni Offersgaard

Anni Offersgaard

Sales & Business Development Manager

Aarhus, Denmark

+45 4299 0309